nawi yaycia

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » nawi yaycia » ЛяПотАлкА!!! » Свобода!

Свобода!

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Що на вашу думку є СВОБОДА?
чи є ви вільною людиною???

я себе вільним не вважаю... не почуваю... мене наче з усіх боків сковують якісь правила, розклади, стереотипи, погляди.....
думаю справді вільною може стати лише дуже багата людина... причому така багата, щоб навіть не переживати, за те, щоби не втратити свої гроші.... інакше вона буде їх рабом...

0

2

короч слива мну кидав так довго цю ссилку.....
на мою думку свобода - це...хз, коли ти робиш шо хош и тоби за це никуя не буде (поганого)....
я себе не считаю свободним, бо як минимум я живу в краини, де есть закони, т.е. , например, за убийство мну можуть посадить на дуже докуя лет.....

0

3

гг тода тобі сюди способны ли вы на убийство?  :rofl:

0

4

Ми вільні і демократичні тіки на папері. Так, ми маємо свободу слова і кожен говорить те, шо думає.... тільки толку від цього мало... Часто це пусті слова, які не доходять до людей. Послухали і пішли далі. Живемо по принципу "Говорите вы мне не мешаете"(((

0

5

А як же бомжі???  ^_^
Вони свабодниі)))

0

6

неД :mad: бомжи зависять од бутилок....

0

7

Не це судьба бутилок залежить од них  :yes:

0

8

короч...бомжи не свободни...вони зависять од.....мусорникив :yes:

0

9

ги я залежу від роботи :rolleyes:

0

10

а ти бомж? Оо

0

11

Свобода...Это слово растяжимое. Свободным может быть человек сидящий в тюрьме, а может быть и живущий где то в глуши. Главное что бы вы сами себя считали свобоными. Как говорил один человек: есть два типа людей-роботы и инопланетяне. Роботы делают всё по программе, все дни похожи лруг на друга. Инопланетяне же делают самые нестандартные вещи: гонят беса одним словом. И я с этим мнением согласен. Наша свобода выражаеться в наших действиях - что хочу то и делаю.

0

Вы здесь » nawi yaycia » ЛяПотАлкА!!! » Свобода!