nawi yaycia

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » nawi yaycia » ЛяПотАлкА!!! » страх, кожен чогось боїться...

страх, кожен чогось боїться...

Сообщений 1 страница 23 из 23

1

Практично кожна людина чогось боїться, і я маю на увазі серйозні речі, не шось типу того: я боюся темноти і т. д., страх смерті, страх перед майбутнім, страх що не зможеш того чи іншого, страх перед певними емоціями....думаю їх багато. Страх то є зле, найгірша емоція, заважає жити, не дає досягти внутрішньої гармоніі і відповідно бути щасливим. Як з ним боротися........

0

2

я мля боюсь висоти, собак и ...хз
и з цим куй поборешся.... хотя бувають моменти коли все пох :)

0

3

Бля малий ну ти гоніш... Страх то фобія!!! І мона бояться даже своїх шнурків О_о Тобі не страшно, а кому то всраться хочеться... Йа байус дахіра чого... Саме більше я боюсь смерті, бо я не знаю шо буде потом. Тоість ья ше й боюсь неізвєсності...
З.І. ну і собак тож  :bye:

0

4

Я боюсь:
1)Что когда-то прийдёться програмить на Brainfuck'e;
2)Что прийдёться таки разбираться в Kubuntu(точнее боюсь самого процесса);
3)Агрессивных противников культа Ктулху, во главе с огромным человекообразным Путиным;
4)Что не смогу разбудить Ктулху;
5)Что мне скажут что "Йа не аЙТишко";
6)Индийского кода;
7)Аццкого Сотону;
8)Разных неприятных и(одновременно) неизбежных вещей.

З.Ы. Страх очень часто позитивная эмоция(чувство) - на нём, по ходу, и основан инстинкт самосохранения.
З.З.Ы. И, чтобы не ломать тенденцию: Я боюсь собак!!! А-А-А-А-А-А-А-А-А-.... *убегает*

0

5

Я думала шо я одна собак боюсь. :)  А якшо чесно, я, мабуть, боюсь самотності, як на мене страшне, коли немає з ким поговорити, коли ти нікому не потрібен і коли всім насрать існуєш ти чи ні. А ще боюся смерті близьких мені людей, але не своєї. Може це дивно але для мене так.

Отредактировано Аврора (10-10-2007 22:41:42)

0

6

Нє це норм... :) Я тож боюсь самотності... А собак боюсь бо вовків боюсь...  :vamp: Мама просто в дєЦЦтві казочками на ляала про вовків(токо не смійтесь, воно так і є :D )

0

7

p.s. : + ше я боюсь той штуки шо тараско написав, типа коли ти умреш шо з тобой бу.... невозможно представить шо твоеи свидомости не иснуе.... :(

0

8

А я в дитинстві гусів боялась))) та й зараз обхожу їх 10 дорогой :D

0

9

Та я і зара гусаків стрімаюсь  :rolleyes: ...

0

10

ага ще за ДОБРО ухватять то шо буш робить тоді :D

0

11

в кого Добро, а в кого ЗЛО  :rolleyes:

0

12

Аврора так хвилюється за моє добро...  :bb:

0

13

Viru$ написал(а):

в кого Добро, а в кого ЗЛО :rolleyes:

Блядь, ну ти і ляпнув :lol: паЦЦтулам

0

14

єсть способ побороть страх перед гусями! потрібно взяти ломаку або бахнуть ногой одногго :yes:

0

15

и тоды ше хуже буде :-\

0

16

хиба шо бахнуть их по добру чи по злу ....

0

17

Шльоцик канешно ато :lol:

0

18

боюсь собак, высоты, глубины (когда учился плавать в бассейне, то чуть не утонул-в последний момент за волосы вытянули, хотя плаваю норм :) ). Не боюсь смерти-верю в перерождение (на самом деле) и одиночества.
ЗЫ: тарас после смерти будет тонель со светом в конце...

0

19

гг а я висоти не боюсь, ось збираюсь найближчим часом з парашутом стрибать... мабуть це дивовижне відчуття свободи.... :yes:

0

20

Аврора написал(а):

ось збираюсь найближчим часом з парашутом стрибать...

:vamp: оо жир, я кстати тоже мечтаю прыгнуть разок...

0

21

ой,діти мої ,а я вже стрибала  :bye:   :rolleyes: і ще хо. Стрибаємо разом! :vamp:

0

22

держи +1 за мужество :)

0

23

Тру_ГеймЫр написал(а):

боюсь собак, высоты, глубины (когда учился плавать в бассейне, то чуть не утонул-в последний момент за волосы вытянули, хотя плаваю норм  ). Не боюсь смерти-верю в перерождение (на самом деле) и одиночества.
ЗЫ: тарас после смерти будет тонель со светом в конце...

Ти шо кіна надивився? Свет в танелі... ^_^ Ти то откудова наєш?? Кстаті в тебе ж волос нема, абманщік. Ти должен буть мертвим... Хіба шо ти був тоді похож на Боба Марлі...

0

Вы здесь » nawi yaycia » ЛяПотАлкА!!! » страх, кожен чогось боїться...